آخرین نظرات
بدون نظر
جستجو در وبلاگ

طرز تهیه کیک یزدی در 7 مرحله و امکان خرید آنلاین کیک یزدی از استان یزد و تحویل پستی درب منزل

نوبتی هم که باشد نوبت کیک یزدی است! اگرچه کیک یزدی در سراسر ایران پخت می شود اما کیک یزدی را در یزد امتحان کنید تا تفاوت را احساس کنید. کیک یزدی در قدیم در تنورهای هیزمی که از صبح زود روشن می شده طبخ می گشت.

 

اگر مایل هستید در منزل پخت کیک یزدی رو انجام بدید مواد اولیه زیر رو لازم دارید

 

مواد لازم کیک یزدی

آرد

یک و ½ لیوان

شیر

½ لیوان

شکر

۲/۳ لیوان

تخم مرغ

۲ عدد

گلاب

۲ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر

۱ قاشق چایخوری

پودر هل

¼ قاشق مرباخوری

روغن مایع

۲/۳ لیوان

 

 

و اما دستور پخت و نکات طرز تهیه کیک یزدی

 

1- قبل از شروع کار فر رو روشن کنید و بذارین تا با دمای 180 درجه گرم شه

2- بعد تخم مرغ ها رو داخل یک ظرف بشکونید و 3 تا 5 دقیقه با همزن هم بزنید تا کاملا یکدست بشه.

3- در حال هم زدن شکر را کم کم اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید و اونقدر با همزن بزنید تا کاملا حل بشه وقتی شکر حل بشه مایه ی یکدست و کرم رنگی خواهید داشت.

تخم مرغ کیک یزدی

 

4- شیر را بجوشانید سپس صبر کنید کمی ولرم شود . بعد شیر ولرم را به همراه روغن مایع و گلاب به مایه کیک اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

 

5- حالا آرد را در حالی که مواد را با همزن می زنیم با دقت و با الک کردن کم کم به مواد اضافه می کنیم. اگر آرد را به صورت یکباره اضافه کنیم به شکل گلوله می شود پس آرد را کم کم اضافه کنید تا مایه کیک یکدست شود.

الک آرد کیک

 

6- بعد از اینکه آرد را کامل اضافه کردید بکینگ پودر و پودر هل را به مواد اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم. در اینجا مراحل آماده کردن مایه کیک به پایان می رسد و باید سریعا به مرحله بعدی که پخت کیک یزدی است برویم تا مایه کیک منتظر نماند.

 

خمیر کیک یزدی

 

7- فر را که ازقبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده بودیم الان کاملا گرم شده. قالب های کیک یزدی را در سینی فر می چینیم و ۲/۳ قالب ها را با مایه کیک پر می کنیم. به این دلیل که کیک یزدی پف می کند باید مواد را طوری بریزید ( ۲/۳ حجم قالب ) که بعد از پخت مایه کیک از قالب بیرون نزند .

 

قالب کیک یزدی

 

بعد از اینکه تمام قالب ها را از مایه کیک پر کردیم سینی فر را داخل فر قرار می دهیم. حدود 25 دقیقه زمان نیاز است تا کیک ها به خوبی بپزند و طلایی شوند. بعد از خارج کردن کیک ها از فر صبر کنید خنک شوند سپس کیک ها را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

 

 

کیک یزدی

 

ارسال نظر
پاسخ دهید
لطفا برای ارسال نظر وارد شوید.

تنظیمات

فهرست

اشتراک گذاری

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم