آخرین نظرات
بدون پرسش و پاسخ/دیدگاه
جستجو در وبلاگ

راهنمای تمیز کردن مبلمان منزل در چند مرحله ساده

معمولا شرکت‌ها و سازندگان مبلمان دستور العمل مراقبت و شستشوی مبل خود را با نصب برچسب‌هایی که روی آن‌ها با علائم اختصاری توضیحاتی درج شده است معین می‌کنند . 

 

تعدادی از این علایم را بررسی می‌کنیم تا هنگام شستشو و نظافت دچار خطا نشویم 

 

W : حرف اختصاری آب به زبان انگلیسی است که معنی آن استفاده از آب خالی یا بخار آب برای نظافت می‌باشد .

 

WS : این علامت یعنی با محلول پایه آب و مواد شیمیایی امکان نظافت مبل وجود دارد .

 

S : وجود این علامت به معنی تمیز کردن مبل به صورت خشک کردن باید صورت بگیرد .

 

O : یعنی مواد به کار رفته در محصول از مواد ارگانیک تشکیل شده و فقط با آب سرد باید شستشو شود .

 

X : وجود این حرف یعنی باید با برس یا جارو برقی نظافت شود و بعد از آن با شامپوی مخصوص تمیز گردد .

 

پس از بررسی و اطمینان از نکات بالا مرحله به مرحله مراحل زیر را انجام می دهیم .

 

1- جارو کشیدن

ابتدا اینکار هر گونه گردوخاک یا مواد اضافی را از سطح مبل دور کرده و پارچه مبلی را برای تمیز کردن آماده می‌کند.

جارو کشیدن مبلمان

 

2- برس کشیدن

ممکن است در بعضی از قسمت‌های مبل به دلیل فشرده شدن آلودگی جرم و خاک‌هایی به پارچه چسبیده باشند که با جارو برقی تمیز نمی‌شوند؛ به همین منظور از برس دستی نسبتا نرمی استفاده کنید و روی کثیفی‌ها بکشید تا پاک شوند. در هنگام برس کشیدن مراقب باشید با فشار زیاد این کار انجام نشود چرا که ممکن است به جنس پارچه آسیب وارد شود.

آموزش برس کشیدن مبل

 

 

3. تمیز کردن بخش‌های غیر پارچه‌ای مبل

در هنگام تمیز کردن مبل پارچه ای باید حواس‌تان باشد که تمام سطوح غیر پارچه‌ای مانند قطعات و دسته‌های چوبی مبل نیز تمیز شوند. اگر برای این کار از اسپری پاک‌کننده استفاده می‌کنید، آن را مستقیما روی محل موردنظر اسپری نکنید، زیرا ممکن است کمی از آن روی پارچه‌ی مبل اسپری شود و مواد شیمیایی آن سبب تغییر رنگ پارچه شود. به‌جای آن، پاک‌کننده را روی حوله‌ی کاغذی اسپری کنید و محل موردنظر را تمیز کنید . 

 

 

 

4.مرحله پیش نظافت و نظافت

 با محلول آب و سرکه رقیق شده لکه‌ها را اسپری کنید و خیلی ملایم با دستمال پاک کنید. برای رنگ‌های تیره فقط از محلول آب استفاده کنید. به این صورت لکه‌ها خیس خورده و راحت‌تر تمیز خواهند شد.

 

محلول سرکه و آب مبل

 

اکنون نوبت تهیه محلول پایه آب برای شستشوی مبل است. یک ظرف نسبتا بزرگ بردارید. درون آن را با ۳ لیتر آب پر کنید، سپس ۳ پیمانه از شامپوی غیر شیمیایی یا پایه آب را درون آب حل کنید. بعد با پارچه‌ای آغشته به محلول تمیز کننده را برای تست به گوشه‌ای از مبل بکشید و اجازه دهید به مدت ده دقیقه باقی بماند. حالا حوله کاغذی را برداشته و در محل مورد نظر قرار دهید. اگر حوله رنگ پارچه را به خودش جذب نکرد یعنی میزان محلول آماده شده مناسب بوده و می‌توانید تمام قسمت‌های مبل را شستشو دهید؛ در غیر این صورت باید محلول را رقیق‌تر کرده و دوباره امتحان کنید.

 

 

حال نوبت به بخارشو کردن مبل می‌رسد تا کثیفی‌ها و آلاینده‌های روغنی از بین بروند. دستگاه بخارشو را در حالت ضعیف قرار دهید تا به پارچه آسیب نزند. از بالا به پایین قسمت‌های پارچه‌ای را با دستگاه به آرامی تمیز کنید تا به بخش‌های پایینی برسید. اگر دستگاه بخار شو ندارید، کمی کار سخت می‌شود، اما نگران نباشید؛ شما می‌توانید مبل را با حوله لطیفی به همراه آب ولرم مبل را تمیز کنید. دقت کنید هنگام نظافت به حوله فشار وارد نکنید؛ چرا که شاید باعث از بین رفتن رنگ پارچه شود.

 

بخارشوی مبل

 

 

پس از بخار شو کردن نوبت به شامپو زدن می‌رسد. این شامپو زدن با مرحله‌ای که آب و شامپو را رقیق کردیم تفاوت دارد. چرا که در آن قسمت ما سعی داشتیم آلودگی‌ها را خیسانده و پاک کنیم تا در این مرحله با شامپو تمیزشان کنیم. برای این کار اسفنج نرمی را نیاز داریم. اسفنج را خیس کرده و شامپو را روی آن بریزید. سپس چند بار بفشارید تا اسفنج خوب کف کند؛ حالا با اسفنج مبل را نظافت کنید.

 

شامپو زدن مبل

 

 

پس از این که تمام مبل را با اسفنج و شامپو تمیز کردید نوبت پاک کردن کف‌ها از روی مبل می‌شود. اگر بخار شو دارید که کار مشخص است. مکنده آن را فعال کرده و کف‌ها را جمع کنید. در غیر این صورت با حوله‌ای نمناک خیلی سریع کف‌ها را از روی سطح مبل پاک کنید.
در بعضی مواقع نیاز است قسمت‌هایی که بیشتر در معرض آلودگی هستند دوباره این کارها و مراحل برایشان تکرار شود تا کثیفی‌ها کاملا از بین بروند. پس از پایان مراحل نیز مبل را در قسمتی که هوا تبادل ندارد قرار دهید تا خشک شود. به هیچ وجه مبل شامپو زده شده را در فضای آزاد قرار ندهید. چرا که هم گرد و غبار را خیلی سریع به خود جذب می‌کند و هم باعث ایجاد لک در جای جای مبل می‌شود.

 

5. مرحله اطمینان از تثبیت رنگ

ابتدا باید تثبیت کننده رنگ و جنس پارچه تهیه کنید که پس از شامپو زدن و شستشوی مبل از آن استفاده کنید. چرا که با این کار باعث حفظ رنگ و دوام پارچه مبلمان خود خواهید شد. تثبیت کننده را می توانید از داروخانه‌ها ، فروشگاه‌های معتبر و یا فروشگاه‌های اینترنتی تهیه کنید. پیشنهاد می‌شود برای نمونه یک قسمت از مبل را با تثبیت کننده تست کنید تا با نحوه کار آن آشنا شوید.

 

محصولات مرتبط
اگر نیاز به جزییات بیشتر یا مایل به درج دیدگاه هستید از این فرم استفاده کنید
پاسخ دهید
لطفا برای ارسال نظر وارد شوید.

فهرست

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود/ثبت نام

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود/ثبت نام